sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Meidän hääkutsut ja kiitoskortit

Haluaisin esitellä meidän häiden paperituotteista kutsut ja kiitoskortit.

Kutsuja en halunnut esitellä bloginpuolella ennen häitä, koska - no, kutsuthan oli tarkoitettu vain harvoille ja valituille. ;) Kutsujen työstämisestä olen kertonut enemmän tässä postauksessa. Kutsu on tosiaan minun käsialaa. Tavoitteena oli yksinkertainen hääkutsu, johon rahaa ei uppoaisi mahdottomia summia.Suunnittelin pohjan Photoshopilla ja painofirmasta kysyin olennaiset asetukset, että lopputulos ei olisi painettuna pikselimössöä. Painofirmana voin edelleen suositella lämpimästi Oulussa Monistoa!

kutsu


Saimme vihdoin 2,5 kuukauden jälkeen toteutettua myös kiitoskortit. Päädyimme kiitoskorttiin, jossa on useampi kuva, se oli ehdottomasti mielekkäin kiitoskorttipohja. Vanhemmille ja sukulaisille liitimme myös potrettikuvan, jonka voivat halutessaan laittaa kehyksiin ja itse laitoin kaasoille myös kaasojen kanssa otetun yhteiskuvan kiitoskortin lisäksi. Kiitoskortteihin emme jaksaneet kehitellä mitään kovin persoonallista kiitosta, päädyimme yleiseen "Kiitos kun teitte päivästämme ikimuistoisen!". Smartphoton kuvalaatu oli mun mielestä aivan hyvä, toki toimitusaika oli melko pitkä Ifoloriin verrattuna, mutta sillä ei niin hoppua ollut.

kiitoskortti


Mistä tilasitte tai aiotte tilata kutsut ja kiitoskortit?

2 kommenttia:

 1. Kylläpä teillä on ollut ihastuttavat ja tyylikkäät kutsukortit.

  Kiitoskorteista tykkään erityisen paljon. Kuvakollaasi on toimiva ja hyvin toteutettu ratkaisu. Ihanaa, kun saa samaan korttiin esille useampia hyviä otoksia päivän ajalta! Tämän tyylistä kiitoskorttia saattaisin meillekin harkita. Läheisille on kyllä hyvä ajatus laittaa myös potrettikuvat, kuten olettekin tehneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heta! Kollaasikortti oli tosiaan kiva ratkaisu! Visuaalisesti kivemman näköinen ja kivaa vaihtelua pönötyspotreteille ;) Ja sukulaisille just mukaan perinteinen potreetti, niin saavat kehyksiin. :)

   Poista