sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Viimeiset sanat ja kiitokset

Hääblogin ikävä puoli on se, että sillä on tietty aikajana. Kun aloittaa esimerkiksi lifestyleblogin tai treeniblogin, ei blogin kirjoittajalla ole mielessä se, että tämä loppuu tiettyyn aikaan. Hääblogin kirjoittaja tietää blogin aloittaessaan, että kun häät on juhlittu, ei kirjoitettavaa enää hirveästi ole. Kukaan tuskin jaksaa vielä vuoden, tai edes puolenvuoden jälkeen kirjoittaa häistään, ainakaan kovin aktiivisesti. Itse olen huomannut, että moni kesähäitään 2017 juhlinut bloggaaja on jo hiljentynyt, osa jo lopettanut. Tämä oli yksi ihana ajanjakso ja nyt se ajanjakso päättyy myös minun osaltani.

Lopettaminen tuntuu haikealta, mutta täytyy myöntää, että myös helpottavalta. Meidän hääpäivä oli elämäni onnellisin päivä tähän mennessä, mutta aikaa on kulunut häistä jo useamman kuukauden ja elämässä on menty sen verran eteenpäin, että on jo ajatukset ihan muualla, kuin häissä.

8134-edit
Kuva: Sarianna Valkama

On ihanaa, että omista häistä jäi tällainen muisto, johon voi palata lukemaan ja muistelemaan häiden suunnitteluvaihetta, kaikkea sitä turhaa stressaamista, ihania kaasojen kanssa vietettyjä hetkiä ja häiden tunnelmia. Blogi jää vielä julkiseksi, jotta tulevat morsiamet ja sulhaset saisivat vinkkejä ja inspiraatiota täältä. Voi olla, että jossain vaiheessa yksityiseksi laittaminen tuntuu oikealta, mutta sen aika ei ole vielä.

Vaikka itse hääblogiskenestä lähden ja tietynlainen hääblogiähky on tullut, niin mielenkiinnolla seurailen taustalla muutamien bloggaajien matkaa alttarille, joiden seuraamisen olen ehtinyt jo aloittaa, kun itselläkin häähuuma oli vaiheissaan.

Viimeisenä haluan sanoa teille lukijoille kiitokset siitä, että olitte matkassani. Kiitos kaikista kauniista sanoista ja mielenkiintoisista ajatuksista. Tuleville morsiamille ja sulhasille vinkiksi haluan antaa sen, että älkää stressatko turhista, panostakaa just niihin asioihin, jotka on teille tärkeitä ja muistakaa nauttia sekä häiden suunnittelusta ja itse hääpäivästä.

Samalla päättyy minun pitkä harrastus bloggauksen parissa. Takki on vain tyhjä - en koe, että minulla olisi tällä hetkellä edes lifestyleblogille mitään annettavaa. Jatkossa minua ja kuulumisiani voi seurailla instagramin puolelta nimimerkillä @efmmi. :)

Rakkaudella,
Emmi

4 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta hääblogista! Ehdottomasti jään vielä seuraamaan sun instaa :)

  VastaaPoista
 2. Dääm, mitä mie nyt luen ku tämä on ollut ainoa, mitä olen aktiivisesti seuraillut :D Mutta ihan totta, häistä ei yksikertaisesti enää jaksa kirjoittaa juhlien jälkeen, mutta ihanat muistot jää sulle tänne blogiin :)

  VastaaPoista
 3. Se oli hyvä loppupuhe. Kaikkiaan kiitos sun blogista. Seurasin pitkään ja huolella, ja oli kiva nähdä, että teidän päivä onnistui ja siitä jäi noin ihanat muisto. Tämä lopettamisen varmuus jo aloittaessa on hääblogeissa tosiaan hassu juttu :D Mutta aika aikaansa kutakin. Kiitos ja hyvää jatkoa avioelämälle! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta blogista ja onnellista avioelämää! ❤

  VastaaPoista