lauantai 22. heinäkuuta 2017

Vihkisormus

Nyt vihdoin voin esitellä yhden tärkeimmistä asioista, jota olen piilotellut teiltä blogin puolella. Instagram ja snapchat seuraajat ovat tämän jo saattaneet nähdä ja olen myös facebookin hääkeskustelussa tästä kuvan jakanut, mutta nyt vihdoin tämä paljastuu kaikille blogin lukijoille. Eli esittelen teille vihkisormukseni!

vihkisormus
Kuva: Sarianna Valkama Photography

Tässä postauksessa kerroin siitä, että vihkisormus on hankittu. Postauksesta paljastui sormukseni tuotemerkki ja se, että sormus ei ole yksikivinen, vaikka pitkään mielessäni oli ajatus siitä, että haluan kihlasormukseni kaveriksi yksikivisen sormuksen. Muutin kuitenkin mieleni, kun tämä sormus vain sopi niin ihanasti yhteen kihlasormukseni kanssa.

vihkisormus7


Mun vihkisormus on siis Kohinoorin Helene. Valkokultainen kaunokainen. Heleneähän löytyy useilla eri timanteilla, mutta sovittamalla koin, että kihlani kanssa parhaiten sopii sormus, jossa on timantit 0,09 ja 2 x 0,03. Noilla kolmella keskitimantilla on myös ihana symboli vihkisormukseksi: ne symboloivat rakastavaisten yhteistä menneisyyttä, tulevaisuutta ja tätä hetkeä. Arvostan vihkisormuksessani myös sitä, että se on kotimainen tuote ja varmasti laadukas.

vihkisormus3


Sormus on juuri sellainen, jota katselen mielelläni loppuelämäni. Tässä vihkisormuksen hankkimisen jälkeen markkinoille tuli myös vihkisormukseeni tarkoitetut syleilijäsormukset ja ne jäävät varmaan ikuisiksi haaveiksi, mutta tekisivät kauniista sormuksesta entistä kauniimman. Ehkä voin haaveilla, että Antti hankkisi minulle syleilijäsormukset, kun juhlimme 10. häävuosipäiväämme. ;)

Mitä pidät vihkisormuksestani? Entä millainen vihkisormus sinulla on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti