maanantai 24. heinäkuuta 2017

THE DRESS!

Vihkisormuksen jälkeen on aika esitellä toinen blogin puolella salassa pidetty asia, eli häämekkoni! Muistaakseni mekosta en ole edes sneakpeakia vilauttanut. Mekko pysyi salassa myös Antilta hääpäivään asti. En tiedä, osasiko Antti edes odottaa mekolta mitään, mutta kyllä hän kehui mekkoa kovasti. ;) Oli kuulemma hieno ja näyttävä mekko, mutta ei liian överi.

Ostin mekon tosiaan käytettynä. Eräältä toiselta lyhyeltä naiselta, joka oli mekkoa jo pidemmän aikaa kaupannut, mutta onneksi sitä sovittaneet olivat olleet liian pitkiä, niin täydellinen mekko odotti juuri minua. Muistan vieläkin sen tunteen ja kaasoni ilmeen, kun käytiin sovittamassa pukua. Homma oli siinä vaiheessa aika selvä: pakkohan se oli ostaa. Pyysin kuitenkin viikon harkinta aikaa ja kävin sovittelemassa myös liikkeessä mekkoja. Mutta mikään mekko ei tuntunut miltään, kun oli täydellinen tullut jo vastaan. Kyllä sen siitä tiesi, että mekko on se oikea! Tästä postauksesta voit lukea mekon ostamisen tunnelmia ja ajatuksia.

7109-edit
Mekkoni oli tosiaan puolimerenneitomallinen Sis Idmanin mekko, muistaakseni 2013 Backstage Bridal -mallistosta: pitsiä, tylliä, laahusta ja kivana yksityiskohtana koristevyö. Olin ensin kuvitellut, että minulle sopisi vain A-linjainen mekko, mutta puolimerenneitomekko imartelikin kroppaa tosi kivasti. Toi kivasti kurveja esiin ja sai minut näyttämään jopa hitusen pidemmältä, mitä todellisuudessa olen. Mekko oli täydellinen. Juuri sellainen omanlainen, jota halusin hääpäivänä käyttää ja joka sai minut tuntemaan itseni kauniiksi.

8134-edit


7806-edit

8768-edit
Sain todella paljon kehuja mekosta myös vierailta ja moni yllättyi, kun kerroin mekon löytyneen käytettynä. Muutostöinä mekkoa täytyi vielä lyhentää muutaman sentin verran ja lisäksi mekkoon laitettiin kaksi laahusnappia, että helma laskeutuu nostettunakin kauniisti.

Harmittaa kyllä, että sain pitää tuota kaunista mekkoa päälläni vain yhden päivän. Kyllä tuntui haikealta riisua mekko pois hääpäivän päätteeksi. Meidän häissä sattui muuten mekon suhteen todella hyvä keli, sillä noin +16 asteen lämpötilassa ei joutunut hikoilemaan mekon monesta kerroksesta huolimatta muulloin, kuin tanssilattialla bailatessa.

Mitä tykkäätte mekosta? :)


Postauksen kuvat: Sarianna Valkama Photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti