maanantai 17. huhtikuuta 2017

Hääyö: Original Sokos Hotel Arina

Tällä kertaa ajattelin puhua vähän meidän hääyönviettopaikasta ja siitä, miksi päädyimme tiettyyn hotelliin ja huoneeseen. Hääyön meille tarjoaa Original Sokos Hotel Arina, josta isot kiitokset heille. :) Hotelli löytyy ihan keskeltä Oulua Rotuaarilta. Olimme jo ennen yhteistyökuvioita tehneet varauksen kyseiseen hotelliin samalla, kun teimme hotelliin kiintiövarauksen vieraita varten. Aikaisempaa kokemusta mulla ei tosiaan Oulun hotelleista ole, mutta Original Sokos Hotel Arinasta olen kuullut pelkkää hyvää, jonka vuoksi päädyimme varaukseen.

Vietän samassa huoneessa tosiaan myös häitä edeltävän yön yhden kaasoistani kanssa. Tähän ratkaisuun päädyimme käytännön syistä, sillä saan jo perjantaina raahattua kaiken tarvitsemani, jolloin hääaamuna ei tarvitse stressata kamppeista. Lisäksi mun kampaamo ja meikki sekä kukat sijaitsevat keskustassa, joten siitä on helpompi liikkua paikasta toiseen hääpäivänä, kuin kotoa 3,5 kilometrin päästä keskustassa. Lisäksi hotellilta vihkikirkolle on maksimissaan 400 metriä, mikä helpottaa siirtymistä kirkkoon. Kaason otan mukaan seurakseni, koska yksin olisi liian jännittävä yö edessä. :D

Meillä on varattuna Superior huone. Me koimme, että sviitillä emme loppujen lopuksi tee yhtään mitään, kun tulemme yöllä kahden jälkeen hotellille. Halusimme kuitenkin, että huoneessa olisi jotain spesiaalia, joten varasimme huoneen, jossa on sauna ja poreamme. Ai että, mitä luksusta. Sokos Hotel Arinastahan löytyy myös mielenkiintoisia teemahuoneita, esimerkiksi routa ja luonto, jotka ovat varmasti kivaa vaihtelua perinteiselle hotellihuoneelle. Teemahuoneista voit lukea lisää tästä. Erityisesti luonto -teemahuone näyttää romanttiselta ja hääyöhön sopivalta teemahuoneelta. :)

haamessut9

Sokos Hotellillahan ei ole mitään valmiita hääpaketteja, vaan parit saavat koota lisäpalveluista itselleen mieluisan setin. Lisäpalveluita on muun muassa aamiainen huoneeseen tarjoiltuna, kuohuviini joko vaahtokarkkien tai suklaan kera, myöhäinen huoneenluovutus ja erilaisia herkkulautasia. Me ajateltiin koota meille mieluisa paketti, johon kuuluu myöhäinen huoneenluovutus ja aamiainen huoneeseen. Lisäksi hääyölle otamme huoneeseen kuohuviiniä ja oululaista suklaata.

Ajateltiin, että kerrankin on hyvä syy ottaa vähän spesiaaleja lisäpalveluita hotelliyöpymiseen, koska normaalisti tyydytään hotelliyöpymisillä melko vähään. Tavallaanhan hääyö ei olisi edes välttämätön hotellissa, sillä samalla vaivalla pääsisimme kotiin nukkumaan. Meillä kuitenkaan häämatkasta ei ole hetkeen tietoakaan ja halusimme jotain arjesta ja ja normaalista hotelliyöpymisestä poikkeavaa. Saadaan edes vähän jotain erityistä ja erikoista kahdenkeskistä aikaa häiden jälkeen. Mä en malta odottaa, että saadaan viettää ensimmäinen aamu avioparina rennosti nukkumalla myöhään, nauttien kahdestaan aamiaista hotellihuoneessa ja kylpemällä ja saunomalla.

Missä te vietätte hääyön? Millä perusteella valitsitte hotellin ja huoneen?

4 kommenttia:

 1. Oi, kelpaisi! Itseänikin houkuttaisi kauheasti viettää sekä edeltävä yö että hääyö hotellissa, mutta en tiedä onko ne meidän tapauksessa kuitenkaan hinnan väärti. Hääyö varsinkin, koska ajatuksenamme on juhlia juhlapaikalla niin myöhään kuin paikalla saa olla (ilmeisesti klo 3), ja sen jälkeen yötä/aamua on enää tunteja jäljellä. Toisaalta tuntuu todella laimilta mennä kotiin upean spesiaalin hääpäivän jälkeen.

  Teidän hotelli kuulostaa ihanalta, ja vielä sauna ja poreamme <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis ollut ihan liian arkista tulla kotiin, niinku mikä tahansa ilta. On ihanaa, että saadaan vähän vaihtelua. Varsinkin, kun yhdessä reissaamiset ja muukin ollut nyt tosi tiukissa. Onneksi äiti mahdollistaa meidän poissaolon kota ja tulee hoitamaan meidän kissoja, niin saadaan nauttia. :)

   Myöhäisellä huoneenluovutuksella saa jo kivasti tunteja lisää hotelliyöpymiseen. ;)

   Poista
 2. Meillä miehen sisko on hotellialalla töissä, niin hän on hoitanut meille hääsviitin tosta kadun toiselta puolelta :D Olimme muutenkin suunnitelleet, että menemme hotelliin yöksi, mutta emme olleet päässeet ajatuksen kanssa sen pidemmälle kun saimme jo tiedon että hääsviitti on sitten meille hoidettuna. Aivan ihana ele tulevalta kälyltäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukavasti tehty! :) Näppärää, kun on hoidettu jo sviitti.

   Poista