maanantai 13. helmikuuta 2017

Ripsien kestotaivutus testissä

Toteutettu yhteistyössä Zaparon kanssa

Sain mahdollisuuden Zaparolta testata ripsien kestotaivutusta, eli niin sanottua ripsien tyvikohotusta. Olin ihastellut taas kerran Tanian tekemiä räpsyripsiä Zaparon instagramista @zaparoulu. Olen myös aikaisemmin kääntynyt ripsiasioissa Tanian puoleen, kun kesällä testailin volyymiripsiä, siitä voit lukea lisää tästä postauksesta. Tarkoitus olisi ottaa volyymiripset myös häitä varten, mutta tähän väliin oli kiva testata vähän muuta.

Tässä tyvikohotuksessa ripset saadaan kaartumaan kauniisti heti tyvestä, jolla saadaan ripsien kohotus, eli katse niin sanotusti avartumaan. Tyvikohotus on mahdollista saada luonnollisella taivutuksella isommalla koolla, tai sitten niin sanottuna jyrkemmällä taivutuksella, jolloin tuloksena on oikein kunnon tähtisilmät ja räpsyripset. Itse otin sen luonnollisemman taivutuksen. Tyvikohotuksen lisäksi värjättiin mun ripset ja mun mielestä ilme on tummilla kauniisti kaartuvilla ripsillä paljon freshimpi jopa ilman silmämeikkiä.

ripsientyvikohotusoulu2


Ite kyllä tykkään lopputuloksesta. Mun mielestä tosiaan avartaa jotenkin katsetta kauniisti tämä tyvikohotus ja ripset kaartuu kauniimmin, kuin ripsientaivuttimella taivutettuna. Tätä havainnollistaa parhaiten alla oleva kuva, jossa ylempi on ennen kestotaivutusta, eli ripsientaivuttimen ja ripsivärin jäljiltä, kun taas alemmassa kuvassa olen laittanut ripsiväriä kestotaivutuksen jälkeen. Huomaatteko eron? :) Lisäksi pääsee paljon helpommalla, kun ei tarvitse taistella ripsientaivuttimen kanssa aamuisin. Mulla on ainakin tosi itsepäiset suorat ripset, joten jos haluan saada ne kaartumaan, tulee olla todella nopea ripsivärin levittämisessä heti taivuttamisen jälkeen. Eikä puhettakaan, että voisin käyttää mun itsepäisiin piikkisuoriin ripsiin muita ripsivärejä, kuin vedenkestäviä.

ripsientyvikohotusoulu


Periaatteessa tämäkin voisi olla hyvä vaihtoehto hääripsiksi esimerkiksi irtoripsien tai ripsitupsujen kaverina. Ripsien kestotaivutus pysyy hyvänä jopa pari kuukautta.

Ripsien kestotaivutuksen hinta Zaparossa on 46€, ripsien värjäys kestotaivutuksen yhteydessä 10€. Zaparo löytyy Oulusta osoitteesta Torikatu 3. Ajan voi varata puhelimitse numerosta 044 986 9900 tai netti ajanvarauksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti