maanantai 6. helmikuuta 2017

Häähiukset: homma etenee!

Aikaisemmin jossain postauksessa mainitsin, että olen löytänyt vihdoin inspiraatiotulvasta sen kampausmallin, jonka pohjalta lähdetään kampaajan kanssa suunnittelemaan mun hääkampausta. Huhtikuussa mietin tässä postauksessa alustavia suuntaviivoja hääkampaukselle ja mieltymykseni niskanutturamalliin sekä letteihin tulee näkymään hääkampauksessani.

hairbyelisajohanna4


Kuvaa lopulliseen hääkampausinspiraatioon en täällä vilauta, koska mun mielestä kampaus on sen verran isossa osassa morsiamen kokonaisuutta, että haluan jättää sen salaisuudeksi. Lisäksi kuva on sellainen, joka ei ole löytynyt Pinterestin ihmeellisestä maailmasta. Suurin osa morsiamista varmaan löytää inspiraatiokuvansa Pinterestistä, joten toivottavasti ihan jokaisella ensi kesän morsiamella ei ole ainakaan juuri samanlaista kampausta, kuin minulla tulee olemaan. :D Kampauksen tarkentuessa mulla on myös selvinnyt se, että mitä koristetta haluan hiuksiini hääpäivänä. Tahdon jonkun kauniin pienen korukamman hiuksiini yksityiskohdaksi.

hairbyelisajohanna2

Korukamman lisäksi paljastan häähiuksistani väriasiat. Kävin viime viikolla taas LS-Stylessä Elisalla asiakkaana ja mietittiin jo nyt hiusväriä heinäkuuta ajatellen. Voin sanoa, että tämän morsiamen onni on vakiokampaaja. Ollaan pystytty miettimään näitä asioita useammalla kerralla ja lopputulos tulee olemaan harkittu ja hieno kokonaisuus ja sen lisäksi pystyn luottamaan kampaajan ammattitaitoon, eli siihen, että sekä väri että kampaus tulee onnistumaan. Ihan vinkkinä niille, joilla ei vakio kampaajaa ole, niin kannattaa ainakin ajoissa olla yhteyksissä kampaajaehdokkaisiin, mikäli hiusvärimuutokset on mielessä. 

hairbyelisajohanna3

Viime kesän lopulla ja syksyllä halusin enemmän lämmintä sävyä, joka ei ehkä ollut niin vaalea sävy, missä monet on mut tottunut näkemään. Nyt lähdettiin hakemaan pituuteen vähän vaaleampaa ja viileämpää sävyä. Seuraavilla värjäyskerroilla hiuksista otetaan vielä enemmän ruskeampaa lämmintä sävyä pois ja tuodaan tuota viileää sävyä ylemmäs. Tyveen jätetään kuitenkin lämpimämpi sävy. Viimeinen värjäys tehdään hääviikolla alkuviikosta ja ajattelin silloin ottaa vielä Olaplexin, että väri on entistä kirkkaampi ja intensiivisempi. Pituudesta ja hiusten riittävyydestä haluamaani kampaukseen ei onneksi ole hätää pitkän kasvatteluprojektin jälkeen.

Mun mielestä näillä hyvillä suunnitelmilla on mukava jatkaa kevein mielin hääsuunnitteluja. Ainakaan hiusasioita ei tarvitse stressata. ;)

Joko teillä on tarkentunut ajatukset häähiuksista?

4 kommenttia:

 1. Sinulla on kyllä upea tukka! :) Suunnittelimme hääkampaukseni luottokampaajan kanssa ja kun hiuksiani ei tarvinnut värjätä, niin annoin tukan vain kasvaa. Kampaajan ohje oli, että latvoja ei missään nimessä saa leikata vaan mitä huonommat latvat, sen parempi kampauksen kannalta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi kyllä kieltää hiuskehuja. ;) Tykkään nimittäin ite näistä hulluna, pituudesta ja väristä! :) Hassu tuo latvavinkki, oliko sun kampaus semmonen, että vaati semmosta vai? :)

   Poista
  2. Ilmeisesti kampaus on sitä helpompi tehdä, mitä kuivemmat latvat ovat. Silloin kampaus pysyy paremmin kasassa. Tai jotakin sellaista. :D

   Poista
  3. Niin joo, ihan järkeen käyvä ajatus :D

   Poista