torstai 3. marraskuuta 2016

Miten hääjärjestelyt etenee?

Multa monesti kysytään, että miten hääjärjestelyt etenevät. Tällä hetkellä tilanne on se, että ei juuri mitenkään. Tämä johtuu ihan siitä, että häihin on aikaa 8,5 kuukautta ja kaikki asiat, jotka tässä vaiheessa pitää olla hoidossa, on jo kunnossa. Kun vilkaiset meidän häiden To Do -listaa, niin ymmärrät varmaan.

Nyt on mukavaa aikaa vain fiilistellä mielessään häitä ja häiden tyyliä sekä inspiroitua. Ja aion nauttia tästä rennosta vaiheesta täysillä, koska varmaan viimeistään keväällä voi vähän stressiäkin pukata.

weddingpexels
Kuva: Pexels
Moni häiden järjestelyyn liittyvä asia tuntuu tässä vaiheessa vain liian aikaiselta. Välillä kummastelen, kun facebookin hääryhmissä kesällä naimisiin menevät askartelevat jo kovaa vauhtia kutsuja. Itse en aio tuhlata vielä resursseja tai ajatuksia moisille, koska esimerkiksi kutsua ja hääinfoa ja mahdollisia hääohjelmalappusia varten tarvittavat tiedot tarkentuu vasta keväällä. Uskoisin, että viimeistään maaliskuussa täytyy aktivoitua häiden konkreettisissa järjestelyissä. Onneksi häähumu ei pääse kuitenkaan unohtumaan, kun Oulussa on kaksi kivaa häätapahtumaa luvassa ennen maaliskuuta. :)

Tällä hetkellä suurimmat häiden järjestelyjä koskevat ajatukset pyörii lähinnä tämän morsiamen navan ympärillä. :D Kuten esimerkiksi koruissa: mulla on tarkka visio korvakoruista ja tiedän, mistä sen mukaiset korvakorut saan, mutta käsikoru on yksi iso arvoitus, joten välillä pläräilen netistä ja katson korukaupoista tarjontaa. Ja totta kai tuo morsiuskuntoprojekti on ajankohtainen, kun kesän morsiuskuntohan rakennetaan talvella.

Miten muilla morsmaikuilla häiden järjestelyt etenee? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti