maanantai 12. syyskuuta 2016

One ring to rule them all

Arvatkaa mitä? Mulla on vihkisormus! Arvatkaa myös, onko odottavan aika pitkä? No ON. 10 pitkää kuukautta pitäisi odotella, että saan kauniin vihkisormukseni vasempaan nimettömään kihlan kaveriksi. En kestä!

Moni on varmaan sitä mieltä, että nyt morsmaikku hoppuilee turhia. :D Mutta nyt vain sattui hyvä sauma. Olin jo ehtinyt löytää sormuksen, jota katselisin mielellään loppuelämäni ja huomasin Oululaisessa koruliikekessä Sunkorussa kaikki tuotteet olevan -40%, niin se oli menoa sitten. Täytyy kyllä kiitellä Sunkorua hienosta asiakaspalvelusta, kun sain tilaustuotteen samalla alennuksella.

vihkisormus1

Kun sormus vihdoin tuli liikkeeseen, olin itse iltavuorossa, joten A kävi hakemassa sormuksen. Voitte varmaan kuvitella, miten malttamaton olin koko iltavuoron? Ja voitte varmaan kuvitella, miten tyhmästi hymyillen sovittelin sormusta useampaan otteeseen loppuviikon aikana. Se vaan on niin kaunis.


vihkisormus2

Ja tiedättekö mitä? Mulla oli tarkka visio, että vihkisormuksessa tulee olemaan vain yksi kivi. No visio sai kyytiä ja mun sormus ei ole yksikivinen. ;)

Tämän enempää en kerro, enkä näytä. Säilykööt vihkisormus, mihin päädyin, teille yllätyksenä, kunnes sormus on onnellisesti sormessa.

Joko morsiamilla on löytynyt mieluinen vihkisormus? Entäs jo rouviintuneet, miten löytyi unelmien sormus ja kuinka aikaisin hankitte vihkisormuksen?

8 kommenttia:

 1. Just kirjoitin postauksen omasta vihkisormuksestani, enkä voinut olla näyttämättä :D enää 341 päivää että pääsis myös käyttään sitä.. :) http://tahdonkaiken.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä katsomassa! :) Mulla vielä 305 päivää, ääk!

   Poista
 2. Voi ei mikä teaser, miten voitkin jättää sormuksen näyttämättä! :D mutta oot kyllä saanut tosi hyvän alennuksen niin silloin kannattaakin ostaa hyvissä ajoin.

  Miulla on muutama vaihtoehto mistä pitäisi valita vielä että minkälaisen sormuksen haluan eli ei ole vielä hankittuna.. Oon kuitenkin jo melkein vuosi sitten käynyt ekaa kertaa katselemassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! ;) Pitäähän sitä jotain ylläreitä jättää (mekon ja menun lisäksi :D). Todellakin, alennukset kannattaa hyödyntää. Varsinkin jos sen saa haluamaansa sormukseen! :) Kyseisessä korukaupassa onneksi säännöllisesti on noita -40% tarjouksia, joten täytyy varmaan myös A:n vihkisormus käydä ostamassa seuraavilta tarjouksilta.

   Ai sinäkin oot aloittanut katselun hyvissä ajoin! Onneksi on vielä aikaa miettiä, että mikä se THE sormus olisikaan :)

   Poista
 3. Hihii, jollain muulla taisi olla yhtä paljastavat kuvat silloin omassa blogissa ;) Mutta mulla oli ihan sama: en halunnut näyttää sormusta ennen sen laittamista sormeen! Sulla on PIIIITKÄ 10kk tietossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sullahan oli se joku varjokuvakin sormuksesta? :D Arvaa yritinkö päätellä, että millainen se sun sormus on! En olis osannu yhtään kuvitella, miten upea se on. :) Jotenkin sitä vain haluaa odottaa, että se todella on siinä oikeasta syystä, ennen kuin sen paljastaa. 10 kk on kyllä pitkä aika. Miten maltan?? :D

   Poista
 4. Hejjsan! Blogistani löytyisi sulle haaste :) http://lakesidelove2017.blogspot.fi/2016/09/haaaiheinen-kuvahaaste.html

  VastaaPoista