perjantai 15. heinäkuuta 2016

365 päivää...

Nyt paljastan sen tännekin... Enää 365 päivää, eli tasan vuosi meidän häihin.

Miten maltan odottaa? Vuoden päästä sanon tahdon mun elämäni miehelle. Vuoden päästä oon rouva. Ja vuosi aikaa olla Emmi P.

Alunperin meidän päivämäärän valinnalle ei ollut mitään ihanaa tarinaa/ajatusta. Mutta sitten jälkeenpäin muistin, että 14.7.2011 me sanottiin toisillemme ensimmäistä kertaa "rakastan sua", eli juuri noihin meidän häiden aikoihin. Ihana sattuma. 

6 kommenttia:

 1. Aika ihana juttu liittyy teijän hääpäivään! :) Meillä on häät viikkoa ennen ;) Miten malttaa oottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta. En olisi edes muistanu, ellen ois höpöttäny joku päivä Rotuaari piknikistä ja sitten sitä kautta osasin yhdistää päivämäärät toisiinsa. Piti oikein googletella vuodelta 2011 että minä päivänä olin Rotuaari piknikissä ja siitä seuraavana päivänä ne kolme sanaa tuli kummallaki tunnustettua.

   Sulla on onneksi viikko vähemmän odotettavaa enää ;)

   Poista
 2. Hyvä et teillä oli tuo Rotuaari piknik siinä konkreettisena muistona! Onko teillä jotain tapaa/tekemistä mitä haluatte toistaa joka vuosi? Esim käyä jossain festareilla, ku ootte alustavasti asti just siellä käyny.

  Tekis mieli laskea päiviä, mut nyt oon yrittäny vähän ottaa iisimmin suunnittelun ym kans, muuten tulee piiitkä odotus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *alusta siis.

   Poista
  2. Meillä ei ehkä vuosittaisia yhteisiä tapoja oo hirmuna. Qstockissa ollaan kyllä käyty joka vuosi, mutta viime vuonna mentiin ekaa kertaa yhdessä Qstockiin ja mennään myös tänäkin vuonna. :) Lähinnä tollaset tavat liittyy vaan vuosipäiviin ja synttäreihin. :)

   Poista
 3. Joo, kuulostaa kivalta! Meillä kans on Provinssi semmonen festari missä ollaan pyritty käymään :)

  VastaaPoista