maanantai 19. kesäkuuta 2017

Hääpäivän pelastus: valkoisempi hymy

Mä oon ollut jo pitkään epävarma mun hymystä. Tämä siksi, että hampaat on ottaneet vähän osumaa kahvin, teen ja Pepsi maxin suurkulutuksen vuoksi. Nyt keväällä mun kahvinjuonti lähti jo ihan lapasesta ja nyt olen pikkuhiljaa opetellut vähentämään kahvia yhteen mukiin päivässä. Noiden värjäävien juomien vuoksi hampaat on tietenkin värjäytyneet aikalailla ja se kellertävä hymy on ahdistanut tosi paljon kaikissa niissä kuvissa, joissa hymyilen aitoa leveää hymyä suu auki.

IMG_20170616_182712_300
Suu kiinni hymyillen hääpäivänä? Ei onneksi!

Mulla on ollut suunnitelmissa valkaista hampaat häitä varten. Kaveri suosittelikin hyvää kotivalkaisua, mutta sain vielä paremman vaihtoehdon, eli hampaiden valkaisun tekee ihan hammaslääkäri! Tämä on varmasti turvallisin, tehokkain ja parhain vaihtoehto.

Tulen tekemään yhteistyötä Koulukadun hammaslääkäreiden Katriina Järvelän kanssa. Mulle on sovittu aika hampaiden valkaisuun 30.6 eli kaksi viikkoa ennen häitä. Innolla odotan, miten tämä purukalusto valkaistuu! Ja tietenkin jaan teille sitten kokemukset ennen ja jälkeen -kuvien kera sitten heinäkuun alussa.

Ja Oulun seudun morsmaikut ja sulhot huomio! Katriina Järvelän facebook -sivuilta bongasin valkaisupakettitarjouksen. Hampaiden valkaisupaketin saa nyt hintaan 245 € (normaalisti 330€) ja se sisältää tarkastuksen, hammaskivenpoiston, putsauksen ja fluorauksen sekä tarvittaessa röntgenkuvauksen ja vastaanotolla suoritettavan tuolivalkaisun. Jos kiinnostuit, niin kannattaa varailla aika numerosta 044 739 3377 tai tohtorille.fi aika Katriina Järvelälle.

Aiotko sinä valkaista hampaasi häitä varten?YHTEISTYÖSSÄ:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti