maanantai 1. toukokuuta 2017

Morsiamen asusteet: valkoinen pitsibombertakki lämmikkeeksi

Ihanaa toukokuuta! Täällä vappua vietettiin todella "keväisissä" tunnelmissa. Aamupäivästä vappuaattona satoi lunta, tokikaan se ei onneksi jäänyt maahan asti. Mutta silti tämä kylmä kevät on aiheuttanut hämmästystä.

Mutta koska myös Suomen kesä on sellainen, että siitä ei voi koskaan tietää, niin täytyy varautua myös heinäkuiseen hääpäivään jollain lämpimällä, minkä voi pukea ylleen, jos on kylmä. Kirkossa ja juhlapaikalla en tarvitse mitään lämmikettä mekon lisäksi, mutta ulkona paikasta toiseen siirtymiset saattavat vaatia sitä. Tämän vuoksi tuli tehtyä yksi häihin liittyvä hankinta viime viikolla Cubuksen Big Smile Dayn alennuksia hyödyntämällä.

Ostin nimittäin itselleni jemmaan valkoisen pitsisen bomber takin. Mietin, että se voisi ajaa asiansa lämmikkeenä, jos sitä tulee hääpäivänä tarvitsemaan. Bolerot ei ole oikein mun juttu ja halusin muutenkin jonkun, jota käytän tosiaan vain niissä välttämättömissä siirtymisissä tilanteen mukaan. Mietin, että valkoinen pitsibomber on myös sellainen, että sillä voisi olla käyttöä myös häiden jälkeen kesäilloissa tai muissa juhlissa.

cubusbomber


cubusbomber3

Ihan hirveän paljoa alennusten jälkeen bombertakki ei keventänyt lompakkoa, hintaa jäi noin 35€. Lähtöhinta pyöri 50€ paikkeilla. Taas on yksi asia ostoslistalta hoidettu pois. Vielä puuttuu morsiamen asustelistalta paljon tärkeitä asioita, joita tässä pitkin kevättä ja kesää ostelen ja teille sitä mukaan esittelen. :)

Mitä lämmikettä teillä on varattuna viileneviin kesäiltoihin tai viileään kesäpäivään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti