tiistai 3. tammikuuta 2017

Kohti morsiuskuntoa: DIEETTI!

Joulu ja joulukuu on nyt vihdoin ohi. Ja arvatkaa mitä - mä selvisin siitä! Toki joulukuu toi omat haasteensa ja päättäväisyyttä sekä suunnitelmissa pysymistä vaadittiin. Joulupyhinä vähän hölläsin luvan kanssa valmennuksesta ja söin ihan vain fiilispohjalta. Joulupöhötystä ei oikeastaan juuri pahasti tullut. Voisi sanoa, että joulukuussa ei hirveästi tullut edistystä, mutta parasta on se, että en myöskään pilannut jo saatuja tuloksia joulukuun aikana! :)

Yritän joka vuosi olla menemättä siihen new year, new me -hehkutukseen, mutta tavallaan pari asiaa nyt tuo muutoksia elämään heti näin vuoden alkuun. Toinen niistä on mun etävalmennuksessa nyt alkava dieettijakso! Tänään sain ruokavalion käsiini.

Nyt alkaa siis valmennuksessani kunnon kiristelyvaihe. Vaikka olen tässä jo syyskuusta asti harjoitellut uusia elämäntapoja, niin kyllä musta tuntuu, että dieettijakso tulee tuomaan omat haasteensa aikaisempaan verrattuna. Mutta toki haasteethan on tehty voitettaviksi? ;) Näinhän mä tein myös joulukuun kanssa!

seleka
Lokakuu VS tammikuu

Tähän asti oon saanut syödä melko reiluilla kaloreilla ja ollaan rakennettu hyvää pohjaa tulevalle kiristelyjaksolle. Dieettijaksolla on tietenkin tiputeltu kaloreita, hiilareita ja rasvoja. Alkuun voi siis nälkä yllättää. Lisäksi vapaa-ateriat on nyt pois ruokavaliosta. Onneksi tykkään mun ruokavaliorungon aineksista, eli ei muuta, kuin kokeilemaan tarpeeksi monipuolisia yhdistelmiä, että saa vaihtelua. Ja herkkuina menkööt nyt propudit, jotka on muuten ihan naminamin makuisia proteiinivanukkaita.

Innolla odotan, miten kroppa reagoi ruokavaliomuutoksiin ja miltä se alkaa kohta näyttämään. Tässä on tehty pitkäjänteistä työtä ja sitä tullaan tekemään myös jatkossa. Tahtoa tullaan varmasti vaatimaan tammikuun pimeyden ja kylmyyden keskellä.

Tulen kertomaan teille fiiliksiäni dieettijakson etenemisestä, voisin myös harkita pitkästä aikaa videopostaustakin?

Energistä tammikuuta!


Yhteistyössä: Fitverstas
Instagram: @fitverstas

6 kommenttia:

 1. On kyllä huikee muutos! Onnittelut jo tässä vaiheessa. :)
  Videopostausta odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Eveliina! :) Ja mukava kuulla, että videopostauskin otetaan ilolla vastaan. Stay tuned. ;)

   Poista
 2. Huih! Oletpa reipas! :) Hyvältä näyttää kyllä.

  Mun blogissa muuten arvonta, jossa voi voittaa liput häämessuille! <3 https://bohohaablogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! :) Täytyypä käydä vilkaisemassa.

   Poista
 3. Haha voihan video, meikä just kasaamassa videota kasaan samaisesta aiheesta! :D Mutta hyvältä näyttää, jos alkaa oikein kiukuttaan nii meikälle saa laittaa viestiä ja tunnepuuskia, täällä kans lähti tiukempi jakso ruuan ja liikunan suhteen käyntiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videot on kivoja, niissä saa välitettyä vähän paremmin tunnelmaa ja fiiliksiä. Ja niitä on hauska kuvailla aina uuden äärellä! Viime video taisikin olla mulla aika alkuvaiheesta tätä projektia.

   Kiitos Laura! Ja mukava tietää, että on vertaistukea!

   Poista