sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Uusin Häät ja Juhlat -lehti

Toteutettu yhteistyössä Häät ja Juhlat kanssa

haatjajuhlat3

Sain kivan mahdollisuuden saada luettavaksi syksyn 2016 numeron Häät ja Juhlat -lehteä, eli uusimman numeron postitettuna kotiin. Lehti löytyy tosiaan lehtikauppojen hyllyiltä ja hintaa sillä on 5,60€. Tällä viikolla postimies toikin minulle luettavaksi ihanaa häähömppää - just sopivasti, kun olen joutunut olemaan tällä viikolla paljon yksin kotona, niin on ollut sitten aikaa lueskella lehteä kaikessa rauhassa.

Ensivaikutelma lehdestä oli todella hyvä. Lehdellä on mielestäni kaunis ilme ja se on myös aika painava, mikä on vain hyvä juttu, koska se tarkoittaa sitä, että lehti sisältää paljon luettavaa!

haatjajuhlat1

Lehden kanteen on nostettu esille otsikoita häämuodista, vihkisormuskoulusta, oikean häämatkan valinnasta, sekä Suomen häämessuista. Kannattaa muuten ottaa Suomen häämessujen päivämäärät ylös kalenteriin! Suomen häämessut järjestetään Jyväskylässä 21.1.2017 ja Oulussa 4.2.2017!

Tykkäsin, että lehdessä sisällysluetteloa oli pätkitty aihealueittain eri otsikoiden alle (morsian & sulhanen, koruja, valokuvausta & häämatkoja ja hääsuunnittelu), eli lehdestä oli helppo löytää ne eniten itseä kiinnostavat jutut.

haatjajuhlat2

Lehti sisälsi mielestäni paljon hyödyllistä, fiksua ja hyvää asiaa morsiamille ja myös sulhasille! Lehdessä oli hyviä vinkkejä esimerkiksi omalle kropalle sopivan mekon löytämiseen, THE sormuksen valintaan hyödyllisiä tietoja, vinkkejä hääkenkien löytämiseen sekä kasvonmuotoihin sopivaan hääkampaukseen.

Itse nappasin vinkkejä hääpäivän tuoksun valintaan (jota en ollut edes aikaisemmin ajatellut, mutta onhan erityinen häätuoksu nyt ihan must!), hääjuhlien viihdykkeisiin, kutsuihin ja täydellisiin hääkuviin. Erityisen ihana ja tärkeä juttu oli myös "pidä rakkaus yllä", jossa oli ihania vinkkejä rakkauden ylläpitämiseen.

Joko te olette lukeneet uusimman Häät ja Juhlat -lehden? :) Mitä tykkäsitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti