keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Kauneutta Beauty Spotista

Samme Kulumilla bloggaajien kanssa kutsun Beauty Spottiin viettämään iltaa viime perjantaina heidän uusiin tiloihinsa. Beauty Spot on Oululainen kauneushoitola, joka löytyy ihan ydinkeskustasta osoitteesta Kirkkokatu 16. Innolla osallistuin tähän tapahtumaan, koska kukapa morsian ei haluaisi imeä kaikkia mahdollisia vinkkejä hyvään ihoon ja meikkiin?

Beauty Spotissa meidät otti vastaan ihana henkilökunta ja tarjolla oli Black Fridayn mukaisesti mustaa syötävää. Luvassa oli uuden tuotteen lanseeraus, vinkkejä pikkujoulumeikkiin sekä erilaisten ihon tehohoitojen esittelyä.

beautyspot1


beautyspot16


beautyspot5


beautyspot18


beautyspot7


Tämä uusi lanseerattu tuote, josta mainitsin, on BB-kortti. Beauty Spot ja Beauty Center on yhdistänyt voimansa kokonaisvaltaisen kauneuden eteen: BB-jäsenyys yhdistää liikunnan, kauneudenhoidon, pukeutumisen ja stailauksen. BB-jäsenyys sisältää Beauty Center -liikuntakeskuksen vuosijäsenyyden, Beauty Spotin kauneudenhoito- ja stailauspalveluita sekä erilaisia alennuksia mm. Vimaan, Hiusstudio Eleveneen sekä Valkealinnan Optiikkaan.

beautyspot3


beautyspot2

Beauty Spotin Auli näytti meille myös demomeikin pikkujoulukauteen sopivasta meikistä, joka toteutettiin Artdecon Crystal Garden -kokoelman meikeillä. Demomeikissä meikkimallina oli Suortuva -blogin Nanni. Nyt pikkujoulumeikissä glitter on IN, eli saa kimaltaa! Tässähän on hyvä vinkki talven morsiamille: glitteriä, glitterä! ;)

beautyspot11


beautyspot14


beautyspot10


beautyspot12


Beauty Spotista löytyy tosiaan monipuolisesti erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja. Haastavampiin iho-ongelmiin Beauty Spotin valikoimasta löytyy erilaisia happohoitoja sekä mikroneulausta. Nämä ei nyt hirveästi itseäni tässä vaiheessa kosketa, kun ikää on vielä alle 30 ja iho on ihan hyvässä kunnossa. Taitaa tälle morsmaikulle riittää ihan perus kasvohoidot häiden alla, mutta tietenkin pistin asiat korvan taakse, niin tietää sitten tulevaisuudessa.

Kiitos mukavasta illasta Beauty Spotille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti