perjantai 28. lokakuuta 2016

Kohti morsiuskuntoa: VIDEO, viikko mun matkassa

Kuvailin mun viime viikosta teille koosteen, jossa näkyy pähkinänkuoressa mun treeniviikko. Videosta näkyy vähän ruokia, mitä viikolla tuli syötyä ja kuulette vähän mun ajatuksia viikon varrelta. Videossa tiivistyy treeni&ruoka puolen lisäksi myös mun tämän hetkinen tylsä arki aika hyvin, eli teen gradua päivät pitkät kotona, mikä on aika yksinäistä ja tylsää puurtamista (en malta odottaa, että pääsee joulukuun lopulla takaisin töihin!). Tämän vuoksi en hirveästi mealpreppaile ruokia etukäteen, vaan teen ruokaa maksimissaan pari annosta kerrallaan, koska kieltämättä ruoka on parhaimmillaan tuoreena. Kuitenkin arki sisältää melko nopeita ja simppeleitä ruokia, eli salaatteja esimerkiksi kanalla tai kalalla ja hiilariksi yleensä keitän joko riisiä tai gluteenitonta pastaa. Viime viikolla muutamalla annoksella söin 2 palaa Fazerin vatsaystävällistä ruisleipää hiilarina, koska pakkohan se oli kokeilla, että kestäisikö vatsa sitä. Kastikkeena noissa salaattisekoituksissa käytän oliiviöljyä ja balsamicokastiketta.

Mielelläni kuulen teiltä mielipiteitä videosta ja kertokaa ihmeessä, jos haluatte lisää. :) Todennäköisesti voisin kiristelyjakson aikana ainakin jotain kuvailla teille, mikäli tykkäätte, tosin ehkä hieman tiiviimmässä muodossa esimerkiksi muutamalta treenipäivältä.

Mun treeniviikko oli viime viikolla tällainen...
Ma: BodyJam
Ti: lepo
Ke: Sali (jalat-olka-vatsat)
To: Kävelylenkki
Pe: Sali (rinta-olka-kädet)
La: lepo
Su: Sali (selkä-vatsat)

Treeniviikosta teki erityisen hyvän se, että sain monessa liikkeessä nostettua painoja. Vähän harmitti, että A:n kanssa meni treenipäivät ihan ristiin, enkä saanut videokuvaa itse salitreenistä. Yleensä käydään ainakin kerran viikossa yhtä aikaa salilla.

Maanantai oli muuten sellainen päivä, että kuvasin koko päivän ruuat, eli siinä näkyy niin sanottu ruokapäiväkirja, eli mikäli sellainen kiinnostaa, niin kannattaa ainakin se vilkaista videosta. Voisin joskus myös päivittää ruokapäiväkirjaa ihan kuvallisena versiona tänne blogiin.

Sitten videon pariin!
Mitä tykkäsitte tällaisesta vaihtelusta morsiuskuntopostauksiin? :)

Yhteistyössä: Fitverstas
Instagram: @fitverstas

3 kommenttia:

 1. Sulla on ollu kyllä hyvä treeniviikko! :) Video toi kivaa vaihtelua, jatka ihmeessä näitä postauksia! Niitä vois olla vaiks lyhyempiäkin siellä täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis normi postausten seassa!

   Poista
  2. Kiitos kommentista Eveliina ja kiva kuulla, että tykkäsit! :)

   Poista