tiistai 16. elokuuta 2016

Hääkengät vol 1.

Hääkengistä mulla on kaksi visiota: joko pitsiä tai hopeanväristä blingiä.

Tilasinkin kesällä Vamos -nettikaupan alennuksesta hopeiset kimalleballeriinat, jotka ajattelin ottaa häihin mahdollisiksi kakkoskengiksi. Olin jo aiemmin kenkäkaupoissa katsellut vastaavia kenkiä, mutta yksikään kenkä ei istunut mun jalkaan. Melkein kaikissa kengissä tuntui olevan sama ongelma: 36 on liian pieni ja 37 on liian iso. Aika riskillä siis menin, kun tilasin kengät, mutta olivat onneksi sopivat! :)

haaballeriinat2

haabaleriinat1

haaballeriinat3

Mutta vielä puuttuu ne THE hääkengät ja niiden löytäminen tuntuu ongelmallisilta. Koin jo suuren pettymyksen, kun olisin löytänyt aivan täydelliset pitsiset kiilakorkokengät Tornion KooKengästä, mutta omaa kokoa ei ollut enää jäljellä. Tästä alkoi kyseisen kenkien metsästäminen, mutta ikäväkseni sain kuulla, että niitä kenkiä ei enää valmisteta ja kokoa 36 ei löytynyt mistään.

En usko, että pärjäisin noilla balleriinoilla koko päivää, koska korkoa olisi hyvä olla edes hieman, koska myös tasapohjaisista kengistä jalat kipeytyvät helposti. Ja myös sen vuoksi edes 5-10 cm lisää pituuteen olisi ihan hyvä juttu, koska olen 152 cm pitkä ja A on mua about 30 cm pidempi.

Mulla on tosiaan ongelmana, että olen liian mukavuudenhaluinen kenkien suhteen. Käytän hyvin harvoin korkokenkiä ja silloin kun käytän, olen jo muutaman tunnin jälkeen hampaat irvessä, enkä mielellään katsoisi myöhemmin hääkuvista kengistä johtuvaa tuskastunutta ilmettä. Siksi olisi ihan paras, jos löytäisin sievät kiilakorkokengät, mutta tähän mennessä niitä on tullut vastaan vain yhdet.

Toki täytyisi vaan sovitella hieman kalliimpia morsiuskenkiä, kuten esimerkiksi Rainbow Clubin tai Pink Paradoxin kenkiä, joista olen kuullut hyvää. Toki niiden hinta on aika suolainen päivän käytöstä, mutta toisaalta - häät on juurikin se päivä, jolloin kenkien mukavuuteen ja istuvuuteen tulee panostaa.

4 kommenttia:

 1. Minna Parikat on niin ihania 😍😍 Ja kannattee todellakin olla kahdet kengät terveisin morsian, joka käveli koko illan varpasillaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parikat on kyllä ihanat, toki hintaki on sen mukainen... :D Hyvä tietää, että toiset kengät todella on tarpeen! Vielä kun sitten THE päivänä muistaa ottaa juhlapaikalle mukaan.

   Poista
 2. Mie olen tykästynyt Tamariksen korkkareihin, mustat nahkaiset löytyy ja häitä varten etsinnässä nudet samanlaiset. :) Oon jaksanut hyvin kävellä niillä koko toimistopäivän niin uskoisin että menisi ihan hyvin hääpäivänäkin. Tosin oon kyllä samaa mieltä myös siitä että kannattaa olla kahdet kengät päivälle, koska myös tasapohjaisista kengistä tulee jalat kipeäksi!

  Jäin seurailemaan blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun jäät seurailemaan, tervetuloa! :)

   Ihanaa, kun oot löytänyt luottokengät ja mukava kuulla positiivisia kokemuksia. Tamaris vaikuttaakin laadukkaalta ja hyvältä merkiltä, muutamia popoja oonki Tamarikselta tainnut sovitella, mutta niissä oli sama ongelma, kuin monissa balleriinoissa: 36 liian pieni ja 37 liian iso. Mutta Tamarikselta löytyy varmasti monenmallisia kenkiä, niin täytyy kokeilla. :)

   Poista