lauantai 4. kesäkuuta 2016

Homma etenee

Viimeksi hääjärjestelyiden etenemisestä kerroin, kun olimme varanneet juhlapaikan. Sen jälkeen hääjärjestelyt ovat edenneet paljon. Itse asiassa niinkin paljon, että tässä vaiheessa ei enää mitään hääjärjestelyitä tarvitse edes ajatella. Kerronpas tarkemmin, mitkä kaikki asiat ovat hoidettu pois To do -listalta.

Häiden avustajat
Kaasot olin valinnut jo hyvissä ajoin, mutta A ei nähnyt vielä ajankohtaiseksi pyytää bestmanejä. Mutta nyt A on saanut pyydettyä kahta kaveriaan bestmaniksi ja kummatkin suostuivat ilolla bestmanin tehtävään! :) Meillä on nyt hyvä porukka kasassa, eiköhän tuo porukka selviä kunnialla meidän tärkeästä päivästä.

Itse sain sovittua ekan kaasotreffin ajankohdan, jossa mun kaikki kolme kaasoa pääsevät tutustumaan toisiinsa. Tästä lisää myöhemmin kesäkuun lopulla.

Musiikki
Palveluntarjoajien kanssa kannattaa olla ajoissa. Me päädyttiin varaamaan häihin DJ Popmasterilta. Popmasteriin päädyttiin siksi, kun jo tarjouspyyntö -vaiheessa viestiminen oli mutkatonta, asioihin vastattiin nopeasti ja muutenkin vakuutti toiminnallaan hyvin. Toki livebändi olisi ollut aivan ihana vaihtoehto, mutta myös puolet kalliimpi. Puolet halvemmalla saadaan musiikkia koko juhlien ajaksi, joten tällä mennään.

THE DRESS
Ja viimeisenä muttei vähäisempänä! Mä olen ostanut jo häämekon! Kyllä! Vaikka häihin on vielä aikaa. Mutta jos miehen kohdalla tietää, kun se kolahtaa, niin taitaa sama päteä myös mekkoon. ;)


yestodress
Kuva: Pexels
Olin jo häiden budjettia laatiessa päättänyt, että en laita kovinkaan paljoa mekkoon rahaa, koska tulen käyttämään sitä tasan yhden päivän ja mekon myyminen eteenpäin näin lyhyellä tulee olemaan vaikeaa. Lopulta mun mekko löytyi käytettynä edullisemmin, mitä olin siihen budjetoinut. Ja siitä huolimatta mun mekko ei ole sellainen, johon olisin vain tyytynyt, koska halvalla sai. Päinvastoin. Se oli niin upea, että vaikka kävin viikon sisään mekon sovittamisen jälkeen ihan morsiuspukuliikkeessä sovittamassa mekkoja, niin mikään mekko ei tuntunut miltään sen mekon jälkeen. Käytiin kaason kanssa tosiaan sovittamassa kahta muutakin mekkoa samalla reissulla, kun käytiin sovittamassa sitä THE mekkoa. Ensimmäinen oli ihan kiva ja kolmas mekko ei oikein näyttänyt enää miltään sen jälkeen, kun olin sitä THE mekkoa sovittanut. Katselin muutaman päivän kännykästä kuvia mekko ylläni huokaillen ja päätin, että pakkohan tuo on ostaa. Ja tällä hetkellä mulla vaatehuoneessa vie tilaa aivan mielettömän upea häämekko odottelemassa meidän päivää. Sneakpeakkia ette saa, mutta sen verran voin paljastaa, että pitsiä rakastavana minun mekosta kyllä löytyy mm. pitsikirjailua. ;) Mekko on Sis Idmanin muutaman vuoden takaisesta mallistosta.

Ja moni voisi sanoa, että jos hankkii mekon aikaisin, niin voi tulla katumapäälle. No ei vain tule - tiedän sen... Koska se tunne, mikä mulle tuli, kun sovitin kyseistä mekkoa. Varmaan jokaisella naisella on kroppakriiseilyjä, mutta itse koin hääpuku ylläni itseni upeaksi, kauniiksi ja se sai mut näyttämään hoikalta ja pitkältä, joita en siis todellakaan ole. :D Eikä pelkästään mun reaktio ollut "tää on täydellinen", vaan myös se kaasoni ilme kertoi kaiken.


Tällaisilla hääkuulumisilla tällä kertaa. Ihan vielä en paljasta teille tarkkaa häiden ajankohtaa, vaikka kaveriporukassa päivämäärän olen jo paljastanut. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti