keskiviikko 18. toukokuuta 2016

THE BRIDE - WHO?!

On muuten hyvä huomata jo useamman postauksen jälkeen, että enhän mä ole esitellyt itseäni kunnolla teille hääblogin lukijoille! Osa lukijoista tietää minut lifestyle -blogini Give me envy!:n kautta. Osa on siis lukenut juttuja jo pidemmän aikaa ja omaa sen ansiosta jonkinlaisen käsityksen musta. Täytyy muuten mainita, että lifestyle -blogi on jäänyt nyt pitkälti hiljaiselolle. Mun arki on yksinkertaisesti niin tylsää ja kiireistä, että tuntuu, ettei mulla ole lifestyle blogille tällä hetkellä mitään annettavaa. Mutta nyt, saanen esittäytyä...

Eli oon Emmi, kesällä 27 vuotta täyttävä nainen Oulusta. Oon ihan alun perin Oulusta kotoisin, mutta asuin muutaman vuoden vuosien 2009-2011 välillä pääkaupunkiseudulla. Mun tunnusmerkkinä vois olla, että se lyhyt blondi, koska oon tälläinen 152 cm "pitkä" tappi. Tällä hetkellä mun aika kuluu pitkälti opintojen ja töiden parissa. Opiskelen Oulun yliopistossa terveyshallintotieteitä maisterivaiheessa ja kevään loppurutistuksen jälkeen mulla on jäljellä enää gradu ja siihen liittyvät seminaarit. Opintojen ohessa työskentelen vaatemyyjänä, vaikka mun ammatti on lähihoitaja. Lähihoitajan työkin on tosi kivaa ja antoisaa, mutta vaihtelu virkistää ja vaatemyyjän työssä oli paremmin mahdollista saada vakituinen työ ja säännölliset työtunnit turvaksi, kun hoitoalalla joutui tyytymään keikkalaisen stressaavaan elämään.

thebrideemmi

Silloin kun mulla sattuu olemaan vapaa-aikaa koululta ja töiltä, käytän sitä mielellään treenaamiseen. Treenaaminen on mun ehdoton henkireikä ja oon ku persuksille ammuttu karhu, mikäli en stressaavina viikkoina muka ehdi liikkumaan. Siksi yleensä pyhitän kalenteriin treenaamiselle aikaa ja vaikka se tuolla metodiikalla saattaa vaikuttaa velvollisuudelta, niin se on enemmänkin se rauhoittumisen aika kiireen keskellä. Mun ihan omaa aikaa. Toki joskus on mukava liikkua myös tuon mun tulevan aviomiehen kanssa tai kavereiden kanssa. Treenaamisen lisäksi mua kiinnostaa kosmetiikka ja oon ihan hirvee kosmetiikka-addikti. Ilahdun laadukkaista meikeistä, mutta hurahdan myös meikkiuutuuksiin melkein miltä tahansa meikkimerkiltä.

Saitteko yhtään parempaa käsitystä siitä, kuka tekstien takana on? :) Voisin myös lähiaikoina kertoa meidän rakkaustarinan. Postauksen aiheita olisi paljon, koska myös häävalmistelut on edennyt roimasti - kaikki tärkeimmät asiat alkaa olla jo hoidossa. Kunhan saan viimeisen tentin pois alta, niin aikaa on taas huomattavasti enemmän  hääbloggailulle! Pysykäähän kuulolla. :)

2 kommenttia: