keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

4 KUUKAUTTA HÄIHIN!

Taas on aika mennyt ihan siivillä. Häihin on aikaa tasan 4 kuukautta!

4months

Häiden järjestely on edennyt nyt rytinällä. Viime viikonloppu käytettiin A:n kanssa kutsuprojektin parissa. Meidän kutsut ovat mun käsialaa, suunnittelin ne photoshopilla. Tavoitteena oli yksinkertainen mutta kaunis kokonaisuus ja onnistuin mielestäni siinä hyvin. Harmi, että kutsut kuuluvat siihen osa-alueeseen, jonka esittelen teille vasta häiden jälkeen. ;) Olimme jo helmikuun puolella teettäneet kutsut Monistolla ja voin vain suositella kyseistä paikkaa ja palvelua! Yhteydenpito oli todella nopeaa sähköpostitse ja kärsivällisesti neuvottiin kaikki mahdolliset asiat, joita halusin huomioida, ettei lopputulokseksi tule pikselimössöä. Ja täytyy sanoa, että lopputulos oli todella laadukasta, paljon parempaa, kuin edes uskalsin kuvitella! Hintaa yksipuoliselle A5 -kokoiselle kutsulle tuli 0,90€/kpl, eli todella edullista oli myös korttien teettäminen Monistolla. Ja nämä kaikki kehut eivät ole mainosta, vaan täysin omakohtaisia asiakaskokemuksia.

Kutsujen suhteen selvittiin siis räpeltämättä, mutta hääinfoprojekti oli oma työnsä. Mulla oli tarkka visio ja A oli ihana, kun hän ei turhautunut missään vaiheessa mun vision suhteen, vaan kokeiltiin yhdessä kärsivällisesti kaikki keinot ja saatiin mun ajatus lopulta onnistumaan. Halusin siis kaksipuolisena A5 kokoiset hääinfot ja koska meillä ei ole tulostinta, jolla saa kaksipuolista jälkeä automaattisesti, niin vaati vähän kokeiluja ja säätämistä tuo mun idean toteuttaminen. Ja seuraava homma oli puolittaa kutsut suoraan juuri keskeltä. A joutui maanantaina hakemaan meille paperileikkurin ja halvimman mahdollisen leikkurin kanssa sai muutaman kerran kokeilla, että löytyi se kohta, jolla se leikkaa A4 paperin suoraan keskeltä. Ja nämä hääinfot tulivat helmiäispaperille, joten voitte varmaan kuvitella, että muutama normaali paperi uhrattiin, ennen kuin siirryttiin tyyriimmän paperin käyttöön. ;)

kutsut


Ja olihan se käsin kuorien kirjoittaminenkin pieni työmaa! Mutta eilen saatiin kutsut maailmalle ja taas voidaan hengähtää. Loppuviikosta mennään katsomaan, että löytyisikö A:lle vihkisormusta! Meidän häiden järjestelyiden etenemistä pystyy seuraamaan tosiaan To Do -sivulehdeltä, josta voikin huomata, että asiat ovat häiden järjestelyiden suhteen hyvällä mallilla.

Tällä hetkellä tärkeimmät asiat, jotka puuttuu, ovat morsiamen ja sulhasen asusteet sekä sulhasen puku. Mutta nuo nyt ehtii hoitamaan vaikka huhtikuun aikana. :) Onneksi on vielä 4 kuukautta aikaa. Samalla alkaa tulla vähän haikea olo, mitä sitten, kun meidän pitkään odotettu päivä on ohi ja jäljellä on vain muistot? Uskon, että 15.7.2017 tulee kiitämään ohi todella nopeasti.

Miten teillä hääjärjestelyt etenee?

2 kommenttia:

 1. Tää aika on just sitä aikaa, kun asiat ottavat oikein ison loikan eteenpäin. Ensin tuntuu ettei moneen kuukauteen tapahdu oikein mitään ja yhtäkkiä onkin enää muutama kuukausi juhlapäivään :) Meillä on juhlat viikko teidän jälkeen, kutsujen lähettäminen onkin seuraavaksi listalla. Lisäksi pitäisi päättää häätanssi ja ruoat ja noin tuhat muuta asiaa :D Pikkuhiljaa, yksi asia kerrallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän aaltoilevaa tosiaan tämä häiden järjestely, välillä ajatuksia ei jaksa juuri ollenkaan uhrata ja sitten taas sitä aikaa on enemmän häiden järjestelyyn. Onneksi voi tehdä listoja, joiden avulla pysyy hyvin hääjärjestelyissä perässä!

   Me tässä koko kevät ollaan pähkäilty häätanssia ja just bändiin otin yhteyttä tänään! :D Tää on nii jännää ja kivaa, kun asiat menee eteenpäin.

   Ihanaa häidensuunnitteluaikaa sulle!:)

   Poista